Programma

17:00

Aanvang bij Hotel de Brink

(achterste zaal)


17:30

Het Stroomdalkapel


19:00

Tirolerpartyband Solidair


21:00

Einde feest


PS: Zorg dat je in je Oktoberfest outfit komt!

Het Stroomdalkapel

De “Stroomdalkapel” is opgericht op 17 januari 2001 en heeft de status van een zelfstandige vereniging. De leden komen uit de regio Drenthe en Groningen, waarvan de meeste ook lid zijn van een andere muziekvereniging. 

Het zijn allemaal liefhebbers van de Tsjechische blaasmuziek (Volksmuziek), de soort muziek die de kapel speelt. De standplaats is Zeegse waar elke woensdagavond wordt gerepeteerd.

De kapel staat onder leiding van kapelmeester Barteld Luning uit Tynaarlo.

Tirolerpartyband Solidair

Deze drie muzikanten, ieder met hun eigen muzikale achtergrond,hebben zich verenigd,Tiroler Partyband Solidair is een leuke formatie. Dit temeer, omdat zij op hun eigen wijze vanmusiceren, en aandacht van het publiek weten te trekken, vast te houden en menigeen weten te bekoren met een gezellig stukje vooral Tiroler muziek.Daarnaast echter worden er ookandere genres aangesneden zoals rock, smartlappen ect.Daar waar andere groepen hun muzikale bijdrage met betrekking tot de volksmuziek opgaven, gingen deze mannen onverhoopt door, met het in ons land in stand houden van de Oostrijkse volksmuziek, hetgeen enkele jaren op een laag pitje kwam te staan, maar destijds in bijna iedere feesttent voor menig gezelligheid had gezorgd. Dit resulteerde dan ook in het terugkeren van de Oostrijkse volksmuziek in de vorm van het Oktoberfest, hetgeen op dit moment niet meer weg te denken is.